черепаха
черепаха

Почнемо зі смачного, тобто їжі ?. 

Як я вже говорив у минулій статті про готель, краще в готелі брати тільки сніданки, сніданку буде достатньо для того, щоб бути не голодним до тих пір, поки не почнуть відкриватися численні кафешки. Кафе і ресторанчиків там безліч, але не скрізь все смачно.

Легендарний “Московський трактир“, розчарував мене повністю з першого та останнього відвідин. Порції там дуже маленькі, так там є російська їжа, але вона не смачно приготовлена, дуже багато дітей і дуже галасливо. Замовивши там 3 страви на себе, я навіть не вгамував голод.

Московский трактир поражает своей щедростью

 

Макдональдс бургери ? не смачні (саме м’ясо) таке враження, що все м’ясо на цьому острові виключно соєве. Але зате в Макдональдс, одне з не багатьох місць де продають нормальну каву.

бургер так себе

ТЦ Ананас ? на другому і 3-му поверсі є багато різних кафе в яких цілком можна поїсти, в тому числі є кафешка в якій по конвеєру їдуть тарілочки і Ви берете те, що Вам подобається з конвеєра. Після того як поїли, рахують тарілки і виписують чек за кількістю тарілок. На другому поверсі є ціла низка з місцевою їжею. Також багато бутіків і є величезний супермаркет.

 

Підземний ринок, це дуже довгий, 2х поверховий підземний перехід. На верхньому поверсі продаються сувеніри, одяг та багато іншого.

А от усім, хто хоче поїсти, потрібно спуститися на нижній поверх. На нижньому поверсі це з двох боків кафешки на будь-який смак (саме тут я перший раз у житті спробував морського їжака) і невеликі розваги у вигляді плавання на човниках, так, усе вірно, плавання на човнах на нижньому поверсі підземного переходу, там посередині довгий басейн з фонтанами та човниками для дітей.

Доїхати сюди можна на таксі або автобусом ? (автобус здачу не дає, міняйте на дрібні гроші до поїздки).

 

Пляж ?, вздовж берегової лінії так само кафешки, вдень там майже нічого не готують і продають напої, зате увечері, все це перетворюється на кольорові гарні кафе з живою музикою на будь-який смак.

 

Ну і солодке залишив я наостанок, поїсти в кафе “У Лілі”.

Не помітне кафе (сусідні двері від мого готелю Barry Boutique), зал невеликий, але 2 поверхи. Дуже смачне пиво ?, великі порції, дуже смачно готують. Меню є російською мовою, господиня та працівники кафе погано, але говорять російською. У меню є російська кухня, так і не російська кухня. Так як я не люблю їсти в чужих країнах їжу, яку я можу поїсти і вдома, я максимально замовляв не схоже на звичайну їжу у своїй країні. Там я познайомився з іншими відвідувачами з Санкт-Петербурга, і ми часто туди приходили обідати і вечеряти. Завжди коли ми розраховувалися, нам давали презент від кафе, іноді пляшечку пива, іноді морозиво, іноді кокосівку. Це було не тільки для нас, вони це робили всім відвідувачам. У крайню вечерю перед від’їздом з Китаю ми з хлопцями поїхали на ринок і закупили різні морепродукти, мушлі, мідії, омарів, крабів, риби, креветок та інше. Прийшовши у кафе ми попросили приготувати нам нашу здобич на вечір залишивши все це у кафе. Увечері прийшовши на вечерю (до обумовленого часу) нам все приготували і так як це була наша крайня вечеря, нам у подарунок приготували черепаху (на смак як курятина, не більше не менше)! Також хочу зауважити, що це одне з небагатьох кафе, в якому немає дефіциту звичайних паперових серветок, в інших кафе потрібно випрошувати серветку і Вам можливо дадуть одну!!! серветку. Тут же серветки на столі бери скільки потрібно. У кафе працює сім’я (назвали вони так кафе для нашої зручності), дуже доброзичливі розповідали, де і як вони живуть, спілкувалися, прощалися, обіймалися. Загалом чудове кафе із чудовими людьми.

Зліва від готелю (сусідні двері), там ескалатор у підземний супермаркет. В якому можна скупитися, є все що і в інших супермаркетах, Напій ?, продукти, риба ?, м’ясо ?, солодощі і все що душі завгодно. Також у цьому маркеті є відділ з китайським чаєм, який там же перед покупкою можна продегустувати і вибрати той чай, який Вам сподобався.

Last modified: 22.06.2022

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.