Отель
Отель

Відпочивав один, у жовтні 2019 року. Мій вибір пав на готель BARRY BOUTIQUE 5* через те, що він був у центрі району Дадунхай. Високий готель у 36 поверхів, 1й поверх – хол, у якому сидять готельні гіди, так само там 3 ліфти. 2-4 поверх відведені для магазинчиків але я там не бував. на 5-му поверсі знаходиться їдальня в якій годують за системою Шведський стіл залежно від обраного Вами харчування (краще брати тільки сніданки). 6-й поверх це ресепшен, так само біля ресепшен є басейн і спортзал в якому нічого немає. Ресепшеном розмовляють лише китайською мовою, але деякі моменти розуміють жестами. 7-35 – поверхи під заселення. 36 поверх – панорамний ресторан (платний) я в ньому не був. Номер мені дістався 3007 на 30 поверсі, номер просторий, є балкон. У номері є все необхідне, 2 пляжні рушники, 6 рушників у ванній+одне для ніг, гель, шампунь, кондиціонер, гребінець, пилочка для нігтів, ватяні палички, шапочка для душу, халати, пляжні шльопанці(б/в), телевізор з каналами китайською та англійською, інтернет, сейф та багато іншого не дуже важливе. Вид з номера на місто дуже приголомшливий. У номерах прибирали щодня, чисто, все змінювали, притензій взагалі немає, власне до готелю у мене взагалі притензій немає, все чудово, без будь-яких питань. На море до парасольок готелю не ходив, лягав біля кафешок, жодних питань не виникало, ніхто нічого не говорив. Wi-fi працював по всьому готелю без жодних проблем.

З кондиціонером доведеться погратися поки не зрозумієте як він працює (пульт китайською та пульт не стандартний як у нас … )

Багато хто скаржився, що дуже довго чекати ліфт. Проблем з ліфтом випробував один раз на ресепшені, коли їхав з валізами, ліфт приходив, але місця в ньому для мене з великою валізою і рюкзаком не було. В іншому ліфт чекав не довго, до 5 хвилин, навіть у годину пік.

Території у готелю немає.

Сніданки дуже навіть не погані, є бекон, яйця смажені, яйця варені, вермішель, рис, молочні кашки, 2-3 види супу + один готують при Вас з тих інгредієнтів, які Ви покажете, сосиски на вигляд дивні, бекон, нагетси, ковбаса, Капуста, салат, огірок, помідор, ще щось на зразок салатів заправлених соусами, картопля з м’ясом, булочки, хліб різний, джеми, олія, соуси, 4-5 видів фруктів, чай, кава, напої. Думаю цього цілком достатньо для того, щоб наїстися і можна щодня брати різне, щоб не набридло одне і теж.

 

Вечері, даний готель пропонує 1 вечерю безкоштовно (Швидше за все Ви його вже оплатили купуючи тур у цей готель). Вечеря на жаль дуже сумна. Безкоштовне ніяке пиво, холодна картопля фрі, маленькі варені креветки, рибка схожа на шпроти, але за смаком нічого спільного з ними не має, наші шпроти набагато смачніші. Мушлі у яких майже не трапляється нічого. Шашличок із чогось не зрозумілого, схоже на смак на не солені шкварки. І найсмачніше що виявилося на вечерю – вермішель яка до смаку була як Мініна з куркою.

Власне, я й рекомендую брати тільки сніданки.

Розташування готелю дуже хороше, в кроковій доступності до всього, що є в Дадунхаї. До пляжу 3 хвилини ходьби не поспішним кроком, до ананаса хвилин 10-15, до літа-зима 3-5 хвилин, на вулиці на всі боки купа кафе та ресторанів, про них ми трохи пізніше поговоримо.

Поруч із готелем через одні двері праворуч від готелю якщо дивитися на готель, буде вхід у поземний маркет, там є дегустація чаю і відразу, що Вам сподобався, Ви зможете придбати.

Також поруч можна сісти на таксі і доїхати куди Вам потрібно, не забудьте знайти якісь фотографії або зробіть скрін з місцем куди Вам потрібно для того, щоб показати таксисту.

Крапка на карті.

Last modified: 22.11.2023

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.